Caută
Close this search box.

Iași, focuri de armă: Unul dintre hoți a fost împușcat în picior

Au fost trase focuri de armă, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în Iaşi, poliţiştii încercând să oprească cinci tineri care furau dintr-o locuință. Unul dintre ei a fost împușcat în picior.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat, citat de Mediafax, că incidentul a fost sesizat la 112 de o femeie care a spus că în casă vecinei sale, care este plecată din ţară, sunt persoane suspecte, care au intrat ar putea să sustragă bunuri din imobil.

„Colegii mei deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că în locuinţă se aflau mai multi tineri care, la vederea poliţiştilor, au încercat scape, fugind pe o fereastră şi, ulterior, escaladând gardul proprietăţii. Poliţiştii i-au somat pe tineri să se oprească şi, întrucat doar unul s-a conformat, un poliţist a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care unul în plan orizontal”, a spus Vîjiac.

Astfel, au fost prinşi patru dintre cei 5 tineri, ce au fost duşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

În cursul nopţii, la ora 03.26, a sunat la 112 mama celui de-al cincilea tânăr, care reuşise să fugă de la faţa locului. Femeia a anunţat că fiul său a fost împuşcat şi că îl transporta la Spitalul. Sf.Maria din Iaşi.

Cei cinci tineri sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri