Caută
Close this search box.

Ilan Laufer a fost ales preşedinte al organizaţiei PSD din Statele Unite

Ilan Laufer

Ilan Laufer, social-democratul refuzat în luna noiembrie a anului trecut, de preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, a fost ales lider al PSD, organizaţia SUA, au anunţat reprezentanţii PSD Diaspora.

„Avem o responsabilitate mare în toate statele din lume, de aceea ne bucurăm să îl avem în calitate de coordonator pe domnul Ilan Laufer, care sunt convinsă că va aduce un plus de valoare organizaţiei SUA şi va întări relaţiile transatlantice.

E nevoie de multă muncă, de construcţie de proiecte, care să contribuie la dezvoltarea organizaţiilor din diaspora. Problemele le ştim cu toţii, dar noi ne angajăm să venim cu soluţii, care să devină realitate”, a declarat preşedintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, potrivit sursei citate.

Pe 20 noiembrie 2018, şeful statului Klaus Iohannis a anunţat că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

În replică, Ilan Laufer a declarat, într-o conferinţă de presă, că refuzul lui Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit şi că îl va reclama la CNCD.

Laufer a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, dar şi secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat fiind responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”.

În prezent, ministru al Dezvoltării este Daniel Suciu, fost lider al grupului deputaţilor PSD, aminteşte Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri