Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea vrea să scoată magazinele străine din România

liviu dragnea

Liviu Dragnea şi-a anunţat intenţia să scoată din țară magazinele străinilor. „Dacă cineva îşi va mai permite să aducă în România produse care sunt de calitate mai slabă decât la ei în ţară, să plătească şi să le scoatem magazinele din ţară”, a amenințat liderul PSD, în comuna suceveană Dumbrăvița.

De la minutul 12.30:

După ultimatumul dat recent șefilor de instituții privind importurile de fructe și legume, clamând, de mai multe ori, că în România “intră alimente pline de otravă, pline de chimicale”, Liviu Dragnea a anunțat că va depune un proiect de lege prin care să poată fi sancționate firmele străine care vor vinde produse de calitate mai slabă decât în ţările de origine.

„Dacă cineva îşi va mai permite să aducă în România produse care sunt de calitate mai slabă decât la ei în ţară, să plătească şi să le scoatem magazinele din ţară”, a amenințat liderul PSD.

Liderul PSD şi-a continuat turneul electoral prin țară și a fost la un miting de partid la Dumbrăveni (Suceava), unde a reluat discursul naționalist și atacurile la adresa companiilor străine. El a anunțat că în săptămânile următoare va depune în Parlament o lege care să pedepsească dubla calitate a produselor.

„Dacă cineva îşi va mai permite să aducă în România produse care sunt de calitate mai slabă decât la ei în ţară, să plătească şi să le scoatem magazinele din ţară. Prea mult timp s-au învăţat ca România să accepte orice, că România trebuie să înghită orice, că România trebuie să vândă orice pe nimic, că resursele noastre sunt de fapt ale altor, că noi suntem nişte fricoşi, nişte momâi. De ce? Că ne sperie cu nişte procese, că ne sperie cu nişte dosare?”, a afirmat Liviu Dragnea.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri