Liderul PNL Ludovic Orban a discutat despre situația PNL în cursa pentru alegerile europene, inclusiv despre rolul lui Rareș Bogdan în partid, după ce jurnalistul a fost pus pe prima poziție a listei liberalilor la europarlamentare.

Principalele declarații făcute de Ludovic Orban:

Noi am luat decizia de a susține candidatura doameni Kovesi după ce doamna Kovesi a trecut de juriul independent care a clasat-o pe primul loc, oferind României ocazia de a ocupa o funcție importantă la nivel european.
Un subiect care a fost adus în atenția opiniei publice pe canale în care nu am niciun fel de încredere.

Nu știu care era răspunderea pe care o avea el în acea comisie de eliberări condiționate.

Nu sunt edificat cu privire la această temă. Informațiile care au fost prezentate până în momentul de față nu sunt elocvente.

Nu am un punct de vedere și nu cred că un partid politic și un lider politic au ce să spună pe tema asta.

Mandatul lui Augustin Lazăr este pe final.

Partidul Național Liberal este partidul care a cinstit memoria victimelor regimului comunist.

Relația cu Rareș Bogdan este foarte bună. Lui Rareș Bogdan PNL i se potrivește ca o mănușă. Practic s-a unit cel mai puternic partid de opoziție cu jurnalistul care a fost cel mai curajos și hotărât în demascarea neregulilor acestei puteri. A fost primit foarte bine în partid.

PNL se află pe trend ascendent de la referendumul pentru familie. Este adevărat că creșterea a fost mai mare de când Rareș Bogdan a luat decizia de a candida la europarlamentare pe listele PNL.

Președintele Klaus Iohannis a privit cu ochi buni atunci când a aflat de acest lucru.

Nu am această teamă de competiție, pe care o au foarte mulți lideri politici din România. Un lider este cu atât mai puternic cu cât are alături de el oameni puternici (întrebat de moderator dacă se teme că Rareș Bogdan ar putea prelua șefia PNL – n.r.).

Sunt candidatul PNL pentru postul de premier. A fost o decizie a Consiliului Național.

PNL a luat decizia unanimă de a susține candidatura lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de președinte.

Cu siguranță vom face tot ce ține de noi, tot ce putem pentru a pune punct acestei guvernări dezastruoase pentru România.

Ne batem să câștigăm alegerile (europarlamentare – n.r.). Cu siguranță vom scoate cel mai bun scor posibil. Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile, adică ne batem ca să fim depășim PSD.

În sondajele noastre am depășit PSD cu unul, două, trei procente.

95 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =