Caută
Close this search box.

Meleşcanu vrea să prindă un post de judecător la Curtea Constituţională

teodor meleşcanu

Jurnalistul Dan Cristian Turturică dezvăluie că Meleşcanu visează la un post călduţ de judecător la Curtea Constituţională a României.

Turturică aminteşe puseul anti – Ambasada României la Ierusalim, de săptămâna trecută, urmat de ştergerea de pe Facebook a postării. DCT susţine:

Firesc, multă lume s-a întrebat ce l-a apucat pe Meleșcanu, un diplomat prudent care a înghițit multe afronturi în ultimii ani de la Liviu Dragnea, să-i arunce mănușa tocmai acum. Iar dacă tot a făcut-o, de ce și-a retras-o după doar două ore. A fost un gest asumat, sau o reacție la nervi, pe care a regretat-o ulterior?

Potrivit informațiilor mele, a fost un avertisment bine calculat. Care nu are legătură cu decizia foarte riscantă de a muta ambasada României la Ierusalim, nici cu intersul național, ci cu Curtea Constituțională. Mai precis, cu planurie post MAE ale lui Meleșcanu.

Care vrea un loc de judecător la CCR. Și pe care i-l promisese Călin Popescu Tăriceanu, care va trebui să facă în scurt timp o propunere din partea Senatului, având în vedere că trei judecători CCR urmează să-și încheie mandatele în prima parte a lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri