Caută
Close this search box.

Mesajul superb transmis de Darren Cahill lui Halep&Co înaintea meciului cu Franţa din Fed Cup

darren simona halep

Darren Cahill a demonstrat încă o dată că o părticică din inima sa bate pentru România. Înainte de semifinalele Fed Cup, australianul a avut o postare de încurajare pentru Halep&Co.

Deşi în acest weekend Australia va lupta cu Belarus pentru un loc în finala Fed Cup, fostul antrenor al Simonei va fi alături şi de naţionala ţării noastre, potrivit Digisport.

Cahill a rămas în relaţii grozave cu Simona Halep şi a ţinut să le trimită fetelor noastre un mesaj de încurajare. Totul, într-o română impecabilă.

„Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federaţiei. Gândurile şi urările mele de bine sunt cu Simo şi echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franţa.

Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârşitul anului!”, a scris fostul antrenor al Simonei Halep, pe Twitter.

Simona Halep – Kristina Mladenovic este bătălia care deschide războiul România – Franţa, din semifinala Fed Cup, în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, la ora 15.00.

A doua jucătoare a tricolorelor, pentru partidele de simplu, a fost aleasă Mihaela Buzărnescu, care se va confrunta cu Caroline Garcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri