Filozoful Mihai Șora spune că cei nouă judecători ai Curții Constituționale riscă să devină „instrumente în mâinile unor nelegiuiți”, pentru că de hotărârea lor atârnă nu doar viitorul unor hoți, ci și – prin ricoșeu – al câtorva milioane de români cinstiți, care nu au avut niciodată probleme cu Justiția, care nu au furat, nu au tâlhărit, nu au încălcat vreodată legea.

„În tot acest război absurd, cei nouă judecători conștientizează, oare, faptul că riscă să devină instrumente în mâinile unor nelegiuiți? Că de hotărârea lor atârnă nu doar viitorul unor hoți, ci și – prin ricoșeu – al câtorva milioane de români cinstiți, care nu au avut niciodată probleme cu Justiția, care nu au furat, nu au tâlhărit, nu au încălcat vreodată legea? Care nu vor decât să-și vadă în tihnă de viața lor, după ce-și vor fi salvat țara de cei care au pus-o pe butuci?!”, scrie Mihai Șora pe pagina sa de Facebook.

Filozoful spune că „nouă judecători, o bandă de hoți și câteva milioane de români se află astăzi într-un război hibrid”, un război „hibrid și absurd”.

Curtea Constituţională a României a amânat pentru azi discutarea sesizării privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache în perioada în care a fost delegat la conducerea Camerei Deputaţilor în locul lui Liviu Dragnea.

27 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =