Caută
Close this search box.

Nicușor Constantinescu, suspect și inculpat în două dosare legate de Tel Drum

Nicușor Constantinescu

Două noi dosare au apărut pe numele fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, dosare care au legătură cu activitatea companiei Tel Drum. Acesta a ajuns astăzi în faţa procurorilor anticorupţie, unde a fost anunţat că e inculpat într-unul dintre dosare, iar în celălalt e suspect.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este urmărit penal pentru două infracţiuni de abuz în serviciu, fiind acuzat de către procurorii DNA că ar fi dispus efectuarea de lucrări de către Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa la obiective care nu erau administrate de către instituţia pe care o conducea.

În urma acestui demers, CJ Constanţa a plătit peste 1,7 milioane de lei pentru lucrări la un obiectiv privat şi peste 3,7 milioane de lei la un obiectiv al Romsilva.

În alt dosar, Constantinescu este acuzat că ar fi plătit nelegal 40 de milioane către către Regia Autonomă Judeţeană Drumuri şi Poduri (R.A.J.D.P.) Constanţa.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus efectuarea urmăririi penale faţă o persoană, la data faptelor preşedinte al unei autorităţi din administraţia publică locală, pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul”, potrivit unui comunicat DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri