Caută
Close this search box.

O fostă prezentatoare România TV îl face praf pe liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu

paula rusu

Paula Rusu, fostă prezentatoare la România TV, dă publicităţii un text foarte dur la adresa lui Aurelian Pavelescu, preşedinte al PNŢCD. Ea este revoltată de modul în care Pavelescu se foloseşte de drama deţinuţilor politici din puşcăriile comuniste pentru a-l ataca pe Augustin Lazăr.

„Aşa jigodie ca Pavelescu nu am mai văzut. Vorbeşte acum la tv despre zaGra de la Aiud, evident, în contextul scandalului cu Lazăr. Şi o da cu zaGra în sus, zaGra în jos, de mă doare sufletul.

‘ZARCA AIUDULUI’ e celula de izolare pentru deţinuţii politici. Zarca, nu zagra, iar mizeria de Pavelescu are tupeu să invoce liderii PNŢ care au murit în puscarii ca Aiud, Sighet, Piteşti. Nu doar că nu i-a citit niciodată, după cum remarc cu ‘zagra’ lui cu tot, dar nici măcar nu a ascultat vreun supravietutor vorbind despre zarca. Apare blestemata de celula supranumită şi ‘neagra’ prin toate memoriile scrise despre Aiud.

Câtă mizerie, ce nevertebrata e mişelul ăsta! Nu-i vorbă, nici moderatoarea habar nu e avea ce e zagra lui Pavelescu”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Aurelian Pavelescu a anunţat că a depus, în numele partidului, un denunţ la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) la adresa procurorului general Augustin Lazăr pentru infracţiuni împotriva umanităţii.

„Acest denunţ este formulat în numele PNŢCD, un partid ai cărei lideri au fost asasinaţi în temniţele comuniste. Zeci de mii de ţărănişti de asemenea au murit în urma represiunilor regimului criminal comunist, iar acest denunţ are o semnificaţie şi anume aceea, cei care au făcut asemenea fapte trebuie traşi la răspundere penală în aşa fel încât asemenea situaţii să nu mai aibă loc niciodată în România.

Denunţul îl priveşte pe Augustin Lazăr, este un denunţ întemeiat pe Codul Penal, este vorba de infracţiuni împotriva umanităţii. Faptele în opinia mea sunt indiscutabile, am făcut o analiză amplă a faptelor domnului Augustin Lazăr din 1985 şi 1986. Este fără discuţie că domnia sa a făcut parte din acea masă ascunsă criminală care a avut ca obiectiv nimicirea adversarilor politice ai partidului comunist, în afara cadrului legal de atunci”, a afirmat Aurelian Pavelescu, la Antena 3.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri