Caută
Close this search box.

Orban, după ce Primăria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred că putem fi opriți să ne prezentăm candidații

ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, comentat, sâmbătă, faptul că autoritățile din Alexandria au interzis manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște. De fapt, decizia a fost luată după ce PNL anunțase că vrea să organizeze acolo un miting, în 20 aprilie.

Într-o conferință de presă susținută la Fetești, liderul liberal a spus că nu crede că liberalii vor putea fi opriți să-și prezinte candidații în județul Teleorman.

”Lucrul cel mai grav care s-a petrecut este faptul că Primăria Alexandriei a refuzat să permită PNL organizarea unei adunări publice de prezentare a candidaților PNL în Alexandria, fără niciun fel de motiv.

Noi am depus cerere din timp, au căutat să inveteze alte evenimente astfel încât să pretexteze că nu pot să permită adunarea publică a PNL. N-au reușit să convingă alte entități și, până la urmă, au inventat o poveste că fac nu știu ce chestie de Paști.

Eu nu cred că oricine în țara asta poate să interzică adunările publice. De altfel, noi avem un proiect de lege prin care să diminuăm procedurile pentru organizarea de adunări publice. Legea actuală ni se pare foarte restrictivă și poate să genereze foarte multe interziceri ale unor adunări publice, așa cum am pățit noi.

În ceea ce mă privește pe mine, nu cred că putem fi opriți să prezentăm candidații PNL în județul Teleorman. Noi credem că așa cum România este țara a UE, parte a Europei, la fel și Teleormanul este parte a Europei și oricât de antieuropean ar fi Dragnea, sunt convins că teleormânenii nu trebuie să sufere de pe urma acestei atitudini”, a spus Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri