Caută
Close this search box.

Paul Stănescu spune că Viorica Dăncilă e convinsă că Dragnea va ajunge la puşcărie

psd olt

Paul Stănescu face o dezvăluire care dinamitează PSD: Viorica Dăncilă crede că Dragnea va fi condamnat. Paul Stănescu, fostul vicepremier și ministru, a spus la o întâlnire că n-a plecat din PSD la rugămintea Vioricăi Dăncilă. Aceasta l-ar fi rugat să rămână în partid pentru a-i fi alături „în cazul în care se întâmplă ce e mai rău, Doamne ferește!”

„Ea știe mai multe decât mine, că are contacte pe extern cu oamenii care fac jocurile. Mi-a spus, Paule, te rog din suflet, să nu pleci, știu că ai dreptate, că nu este corect ce s-a întâmplat între tine și el, că a greșit.

Dacă Doamne ferește se întâmplă ce e mai rău și va fi condamnat, ce se întâmplă cu partidul ăsta, ne sfâșie ăștia, ce fac eu singură? Îți garantez că eu te apăr dacă mai încearcă ceva, i-am spus-o și lui”, le-a spus Stănescu amicilor.

„Cică acum, când a fost în America, pe ea au întrebat-o deja ce se va întâmpla cu noi, cu partidul, nici n-au adus vorba despre el (despre Dragnea). Mie mi-a spus unul că nu i-au dat viza (americanii) pentru că au informații tari despre niște transferuri de bani.

Și e pus la index, la ei, în baza de date. Mi-a zis ăla că ăștia de la ambasadă i-au pus ștampila și a doua zi l-au chemat s-o anuleze, că s-a aprins beculețul roșu când au procesat datele.”, a mai dezvăluit Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri