Caută
Close this search box.

Peste 100 de echipaje ”dau foc” Canalului Bega!

Așa cum am mai anunțat, la Timișoara, pe Canalu Bega, se desfășoară, ca în fiecare an, prima competiție internă pe apă din 2018: CAMPIONATUL NAȚIONAL de FOND la canotaj (6000 m) pentru seniori și tineret, precum și pentru juniori.
CN Fond pentru seniori și tineret este programat pe 17 și 18 aprilie, iar CN Fond pentru juniori pe 19 și 20 aprilie. La Timișoara se află și președintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă, cea mai valoroasă canotoare a Secolului XX.

Astfel, pentru întrecerea seniorilor s-au înscris 101 echipaje și 202 sportivi, între care se numără canotorii din loturile olimpice, veniți direct din Italia, de la Piediluco, unde s-au pregătit și au cucerit nu mai puțin de 15 trofee la Regata Paolo D’Aloja.
Canotorii înscriși la CN Fond de la Timișoara provin de la de la 18 cluburi și asociații sportive: ACS Nada Florilor Fălticeni, CS Ceahlăul P Neamț, CS Dinamo București, CS Mureșul Tg Mureș, CS Olimpia București, CS Știința Constanța, CSA Steaua București, CSM București, CSM Călărași, CSM Drobeta Tr. Severin, CSM Iași, CSM Suceava, CSM Timișoara, CSS Călărași, CSS Orșova, CSS Unirea Iași, CSU Politehnica Timișoara, LPS Nicolae Rotaru Constanța.
Mult succes tuturor participanților, cluburi, sportivi, colective tehnice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri