Caută
Close this search box.

Ponta: “Dragnea duce România în prăpastie”

PSD-ul nu poate reveni pe un drum pro-european cu actuala echipă de conducere, afirmă la RFI fostul lider al partidului, Victor Ponta.

Ponta este convins că Liviu Dragnea e dispus să ducă România în prăpastie, doar ca să-și rezolve propriile probleme din justiție.

Fostul prim ministru admite că Viorica Dancilă s-a opus până acum ordonanțelor de urgență din justiție de teama partenerilor europeni. “Dăncilă a înțeles că acum nu mai este vorba despre viața domnului Dragnea, ci de parcursul României.”

Ponta deplânge totuși prestațiile publice ale actualului premier și afirmă tranșant că  ‘’Viorica Dancilă nu trebuia sa accepte o funcție pentru care în mod clar nu este pregătită și nici nu pare să se fi pregătit între timp’’.

Fostul premier Victor Ponta mai dezvăluie în cadrul emisiunii Dialog European, la ce grup politic din Parlamentul European va adera PRO România, partidul pe care îl conduce, după alegerile din 26 mai.

Un răspuns

  1. Nu cretinule,nu securila,nu imbecilule,Dragnea scoate Romania din cacatul in care ai bagat o ,tu cu maior &coldea sub inaltul patronaj al ordinarului basescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri