Caută
Close this search box.

Poșta Română, agent electoral pentru PSD: pliante și promisiuni, la pachet cu pensia

Poșta Română face campanie pentru PSD. Instituția de stat livrează pliante cu realizările partidului de la Putere la pachet cu pensia, conform realitatea.net. Un poștaș a fost surprins de un reporter Realitatea TV când distribuia reclamele politice în blocuri din Capitală. Contractul de distribuție valorează aproape un milion de lei.

Pliantele care trec în revista realizările PSD au venit „la pachet” cu pensiile. Fiecare locatar pensionar al unui bloc din Bucureşti a primit, odată cu banii, şi materialul electoral al PSD. Unul dintre martori a relatat pentru Realitatea TV că factorul poştal s-a scuzat, dar i-a rugat pe beneficiari să accepte pliantul, pentru a nu avea probleme la serviciu.
Potrivit Realitatea TV, valoarea contractului în baza căruia Poşta Română distribuie astfel de materiale ar fi de aproape 1 milion de lei.
NU este pentru prima dată când Poşta Română este acuzată că face campanie pentru PSD. În 2014, înainte de alegerile prezidenţiale, PNL a solicitat Poștei să nu mai distribuie „materialele PSD anti-Iohannis” și a cerut autorităților să verifice modul în care s-a făcut distribuirea acestora, precum și modalitatea în care au fost folosite datele cu caracter personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri