Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei anunță tipărirea eco-voucherelor. 4.193 de bucureșteni vor da mașinile uzate

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că va semna în curând contractul cu operatorul economic care a câştigat licitaţia pentru tipărirea eco-voucherelor aferente Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, după care acestea vor ajunge în posesia celor 4.193 de proprietari eligibili.

Conform unui comunicat de presă transmis sâmbătă de PMB, contractul cu operatorul economic se află pe circuitul de avizare, iar, după semnare, Primăria Capitalei va publica pe site-ul propriu (www.pmb.ro, secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”) lista beneficiarilor şi va lansa comanda pentru tipărire.

Acestea vor ajunge în posesia beneficiarilor în termen de 15 zile lucrătoare de la data transmiterii de către municipalitate a comenzii de tipărire şi vor fi distribuite prin curier, care va avea obligativitatea contactării telefonice prealabile a destinatarului, cu încercarea livrării plicului de minimum trei ori.

În paralel cu demararea distribuirii eco-voucherelor, Primăria Capitalei va publica pe site-ul propriu lista magazinelor partenere în care beneficiarii programului le vor putea utiliza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri