Procurorul Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri.

Potrivit unor martori, femeia „a stat minute bune” pe pervaz, cu picioarele în afară. Mai mulţi muncitori care se aflau în zonă au încercat să o convingă pe Ramona Bulcu să renunţe la gestul său, au implorat-o să intre înapoi în birou, iar unul dintre ei a sunat la 112.

Parchetul General a anunţat că incidentul este cercetat şi că oficialii instituţiei au transmis că sunt alături de familia procurorului, potrivit News.ro.

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, a fost şefa biroului de presă al Parchetului General în perioada în care, printr-un comunicat de presă, PG nega acuzaţiile lui Sebastian Ghiţă cu privire la extrădarea fugarului Nicolae Popa.

Comunicatul a intrat în atenţia Secţiei speciale, în dosarul deschis împotriva lui Kovesi, şi a anunţat cercetarea in rem în această speţă, potrivit adevarul.ro.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă, pe contul său de Facebook, relatarea unui martor.

”Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a asezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat asa «câteva minute bune». Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă”, a redat jurnalistul.

FOTO: expresssud-est.ro

Potrivit martorilor, Ramona Bulcu a părut că se râzgândeşte la un moment dat, însă şi-a făcut cruce şi s-a aruncat în gol, lovindu-se în cădere de cornişa de deasupra mezaninului”.

Serviciul Omoruri a declanşat o anchetă.

1 COMENTARIU

  1. „Care s-ar fi aruncat de la etajul 5”??? Aveti dubii? Poate era intre etajele 5 si 6 sau cum?! Bai nene voi sunteti editori sau croitori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =