Ies la iveală noi detalii șocante după moartea lui Răzvan Ciobanu. Acesta și-a pierdut viața luni dimineața, chiar în cea de-a doua zi de Paște, fiind victima unui teribil accident rutier. Se pare că în interiorul autoturismului marca Range Rover la volanul căruia se afla cunoscutul designer au fost descoperite mai multe obiecte aparținând unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat.

Inițial s-a crezut că în mașină s-ar fi aflat și o a doua persoană, însă în aceste momente lucrurile sunt clare. Actul de identitate găsit în interiorul autovehiculului îi aparține lui Iulian Cercel, care de altfel îi împrumutase Range Rover-ul lui Răzvan Ciobanu.

Este vorba despre fiul unui cunoscut om de afaceri din Călărași, decedat în urmă cu câțiva ani și bun prieten cu fostul creator de modă. Bărbatul a fost contactat deja de autorități și urmează să se prezinte la Constanța pentru a lămuri exact întreaga situație.

Ce spune proprietara mașinii în care a murit Răzvan Ciobanu

Un amănunt interesant este că respectivul autoturism era înmatriculat pe numele altei persoane. Este vorba despre Mădălina Ignatuc, iubita lui Iulian Cercel. Contactată de jurnaliștii de la Libertatea, aceasta a confirmat că mașina îi aparține, însă a avut apoi o reacție nervoasă: „Să vedem cine o să mă despăgubească”.

Chiar dacă a refuzat să ofere foarte multe detalii pe marginea acestui subiect, femeia a ținut totuși să lămurească lucrurile în privința legăturii cu fostul designer Răzvan Ciobanu: „Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu” , a spus Mădălina Ignatuc. 

Totodată, se pare că la scurt timp după tragicul accident, autoturismul în care și-a pierdut viața creatorul de modă Răzvan Ciobanu ar fi fost jefuit. Informația a fost furnizată de o sursă apropiată anchetei, în exclusivitate pentru Fanatik.

Mașina ar fi fost jefuită, după accident. Proprietara a mers la poliție și a declarat că lipsesc lucruri din mașină. Au fost audiați și mai mulți martori care se aflau în aproprierea locului în care a fost găsit designerul. Se fac în continuare cercetări” , a declarat aceasta. (foto stirileprotv.ro)

278 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here