Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, a făcut, luni după amiaza, un live pe facebook, în curtea spitalului Fundeni, în fața Institutului C.C. Iliescu, unde se află internat fostul președinte al României, Ion Iliescu.

„Îi vine ziua să plătească pentru ce a făcut, criminalul celor din ’89”, a transmis Marian Moroşanu, într-un live pe Facebook.

Câţiva paznici ai unităţii spitaliceşti i-au cerut protestatarului să plece din curtea institutului, iar când acesta a refuzat, au chemat Poliţia, scrie Mediafax.

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, a promis că va reveni şi marţi la spital.

Manifestantul este cunoscut pentru astfel de gesturi. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari #Rezist, între care şi Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare” şi pentru a-i aduce un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. „Ion Iliescu, tovarăşul criminal! Azi, de ziua ta, ţi-am adus un cadou un pat de puşcărie în care noi, românii, am dori să-ţi petreci ultimii ani din viaţa ta. Criminalul Ion Iliescu! Ţi-am adus cadou o pereche de cătuşe, cadoul multor români. Tu eşti criminalul acstei ţări. La mulţi ani cu executare!”, a strigat Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, la portavoce, în faţa casei lui Ion Iliescu.

Ion Iliescu a fost operat, luni, de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

28 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =