Caută
Close this search box.

Radio România face o companie deşănţată pentru Liviu Dragnea şi PSD

radio românia

Radio România Actualități nu a transmis nimic despre tensiunile de la Înalta Curte, unde Liviu Dragnea s-a prezentat în calitate de inculpat.

Ascultătorul a înțeles doar că a fost audiat la un nou termen. Managerul Dan Preda și redactorul șef, Nicu Popescu, nu au trimis reporter la fața locului, iar știrea a apărut abia la ora 18.00!

Radio România Actualități nu a transmis de asemenea discursul președintelui Klaus Iohannis despre temele referendumului, în urma deciziei lui Georgică Severin (pus de Dragnea și PSD în fruntea radioului public), care le-a ordonat să-l cenzureze pe președinte, celor doi deja menționați.

Postul naţional de radio nu a transmis în flux și a cenzurat dezbaterea din Parlamentul European din 15 aprilie, referitoare la statul de drept din România, iar vocile critice ale oficialilor europeni, la adresa lui Liviu Dragnea și ale PSD, au fost cosmetizate.

Radio Româniaîi difuzează zilnic pe miniștrii PSD și pe Liviu Dragnea, fără reacțiile Opoziției. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se răfuiește în direct cu diverși constructori de autostrăzi și RRA manipulează, prin omiterea altor voci în ceea ce privește subiectul, atât de sensibil în opinia publică, al autostrăzilor.

Toate acestea au fost semnalate Podul de colegii din Grupul Pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri