Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan, avertisment dur asupra OUG pe Codurile Penale

rareş bogdan

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a comentat, la B1 Tv, discursul președintelui Klaus Iohannis de la ședința solemnă din Parlament, organizată la împlinirea a 15 ani de la aderarea României la NATO.

De la tribuna Parlamentului, șeful statului a spus că „această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țară” și a acuzat puterea că, prin acțiunile sale, riscă să fragilizeze statutul țării noastre în NATO și UE.

În acest context, Rareș Bogdan a acuzat coaliția de la guvernare că distruge instituțiile care nu i se supun și a avertizat că o eventuală adoptare a OUG de modificare a Codurilor Penale și cu privire la completurile de cinci judecători ar face ca România ”să cadă de pe hartă”.

”În 30 de ani, PSD a fost condus de Ion Iliescu, de Victor Ponta sau Mircea Geoană. Niciodată PSD nu s-a comportat în acest fel. Modul în care se comportă astăzi PSD este pur și simplu de umilire a tot ce înseamnă instituție care nu i se supune, de distrugere a tuturor instituțiilor care încă nu i-au căzut pentru a le mânca din palmă sau, pur și simplu, de distrugere a sistemului de putere din România. (…)

Acum am înțeles că pregătesc ordonanțele pe Coduri și pe completurile de cinci. Dacă vor face asta, România va cădea de pe hartă și, automat, vom vedea invocat articolul 7 în cazul României, plus blocarea fondurilor pe care ei oricum nu au fost în stare să le ia. Au lăsat 32 de miliarde la Bruxelles și plâng că Bruxelles-ul nu ne dă bani”, a spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri