Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan, numit „circar” de Codrin Ştefănescu, după ce PNL a anunţat că depune plângere penală împotriva conducerii PSD

rareş bogdan

Codrin Ştefănescu îi acuză pe liberali, în frunte cu Rareş Bogdan, că sunt o „gaşcă de delatori, de denunţători, de plângăcioşi, specializaţi în a aplauda tot ce înseamnă abuz, încălcările drepturilor şi libertăţilor şi sunt fanii tovarăşilor Lazăr şi Kovesi.”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, reacţionează violent faţă de demersul PNL de a depune plângere penală împotriva conducerii PSD, în legătură cu contractul încheiat cu Poşta Română.

„Este o aberaţie ceea ce fac ei, nici nu merită un răspuns logic. Sunt o gaşcă de delatori, de denunţători, de plângăcioşi, specializaţi în a aplauda tot ce înseamnă abuz, încălcările drepturilor şi libertăţilor şi sunt fanii tovarăşilor Lazăr şi Kovesi.

Cu astfel de personaje ce tip de dialog poţi să ai, ce tip de explicaţie pe vreun subiect poţi să le dai? Cum te poţi înţelege cu astfel de oameni? Nu poţi decât să îi ignori şi în acelaşi timp să arăţi cu degetul către ei ca să înţeleagă toată România cam cu ce fel de personaje ne luptăm pentru ţara asta”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru stiripesurse.ro.

Codrin Ştefănescu: Rareş Bogdan, un circar

„Ei nu sunt decât nişte pioni ai unui sistem odios şi acţionează exact cum vin ordinele, adică votează împotriva propriei tari la Bruxelles, scriu scrisori mincinoase împotriva propriei tari şi le trimit oficialilor europeni, îşi înjură poporul în orice fel de întâlnire internaţională, fac plângeri la Parchete şi la DNA împotriva Guvernului şi a premierului pe teme de politică externă, cum ar fi ambasada din Israel, aplaudă la scenă deschisă pe toţi torţionarii şi dansează în piaţa publică cu cei de la #rezist sau stau ca Orban în genunchi în fata Codrutei ca să-i închidă dosarul.

Şi oamenii ăştia, împreună, cu circarul, nu jurnalistul, Rareş Bogdan, vor să culeagă voturi de la români pentru ce? Ca să continue să facă astfel de lucruri absolut odioase în viitor?”

2 răspunsuri

  1. La torționari le da-ți pensie și salarii lunare de la stat foarte mari și la victimele torturii nu le da-ți nimic pentru reabilitare , asta vă este educația de a accepta aceste abuzuri .

    Eu vorbesc de cele 121 de cazuri de la CEDO unde a pedepsit România pe rele tratamente ,Tortură , da văd că e greu pentru educația ta să înțeleagă că acești oameni trebuie reabilitați pentru a li se reda demnitatea în societate .

    Regele Dreptății „”„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri