Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan spune că germenul bolşevismului trebuie rupt: România se apropie periculos de mult de Rusia

rareş bogdan

Rareş Bogdan a comentat la Digi24 trimiterea în instanţă, după 30 de ani, a Dosarului Revoluţiei.

„Așteptăm de 30 de ani acest lucru. Nimeni nu poate justifica de ce au murit oameni după data de 22 decembrie, ora 12.30, când Ceaușescu se ridica de pe CC cu celebrul elicopter. Încă nu reușim să înțelegem de ce a trebuit să moară oameni, de ce au apărut  teroriștii, de ce au tras românii unii în alții.

Sunt lucruri pentru care Ion Iliescu trebuie să răspundă. Chiar dacă e foarte târziu, e bine că se întâmplă acest lucru. Așa cum a fost în cazul Vișinescu, Ficior, chiar la 70 de ani distanță”, a spus jurnalistul, candidat din partea PNL la europarlamentare, luni, la Jurnalul de seară.

„Din păcate, sângele de atunci și tot ce s-a întâmplat, nefiind cunoscut total, neavând vinovații pentru măcelul de atunci, avem astăzi o mulțime de neobolșevici, de neocomuniști în spațiul public, în funcții publice.

Și poate cel mai elocvent exemplu este CCR. Miercuri ne poate da o lovitură fatală pentru ce înseamnă România următorilor ani de zile”.

Întrebat dacă cei din PSD s-au lepădat de Ion Iliescu, Rareș Bogdan a răspuns: „Nici gând!”

„Ei se închină în continuare la Ion Iliescu, la Gelu Voican Voiculescu, la cei care în anii 90 care băteau intelectuali pe stradă. Dumneavoastră, pentru că aveți ochelari și imaginea de intelectual, erați cu siguranță căsăpit. Au bătut femei gravide, au bătut celebra doamnă în rochie alabastră.

Imaginile acelea le-am revăzut la 29 de ani, în 10 august. Toate comportamentele s-au prelungit zeci de ani. România încă nu s-a făcut bine.

E încă prezent germenul bolșevismului, al comunismului. Trebuie rupt. Trebuie să ne gândim la cum arată o Românie europeană. Nu o Românie care strânge periculos de mult legăturile cu Rusia, cu China, cu practicile lui Erdogan, în ultimii doi ani”, a mai spus Rareș Bogdan.

Un răspuns

  1. Ma amuza si Rares Bogdan. Vorbeste dar nu prinde esenta de nici o culoare. Sa nu reluam legaturile cu BRICS in momentul in care FED cu petrodolarul e pe duca ,criza financiara mondiala bate la usa si toate tarile de pe pamant inclusiv cei care ne introduc ideea „stati departe de Rusia si China sa va mulgem noi”largesc relatiile castig- castig cu ei. ’89 a fost facut de deep state prin restauratia masonico regalista ’89 care ne-au executat la a 3 a lovitura de stat (1940, 23.08.1944) si dupa ce militarii au judecat la ordin civilii in 25.12.’89 le-a fost impus sa nu mai judece civilii si sa ancheteze si sa judece din evenimentele ’89 pe cei care au executat ordinele primite nu si pe cei care le-au dat. Bolsevismul si fascismul NY ez a fost eradicat de la noi dar au ramas vii la mama si copii lor NY + UE cu a lui Marx statuie si fascistii lui Porosenko cu insemnele la vedere in Ucraina. Destructurarea si depopularea Europei a fost accelerata la adunarea sionistilor israeliti si sionistilor evanghelisti americani la AIPAC unde a participat OFICIAL (??? !!!) si PM ul nostru iar consecintele s-au vazut imediat Grecia aut UE cat de curand ajutata de gazele din inaltimile Golan ci Creta , USA+ NATO au zis Turciei „Nu renunti la S 400 poti iesi din NATO” Germaniei „Nu intrerupeti conducta cu rusii puteti iesi din NATO” (lucru cam greu de realizat ca de la finele WW IIe sectorizata cu trupe de ocupatie iar retragerea lor vedem cat de greu se face in Afganistan, Siria, Irak…) M-am amuzat copios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri