Caută
Close this search box.

Răzvan Marin a fost primit la Ajax Amsterdam ca un mare jucător

răzvan marin

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam, iar lăncierii i-au pregătit o primire de gală. Clubul olandez a făcut un montaj spectaculos, pe muzică, intitulat „Încântați să te cunoaștem”, prezentând toate momentele din clipa în care a semnat cu legendara echipă.

Mijlocașul de 22 de ani a fost așteptat ca un adevărat superstar la stadionul ArenA, fiind întâmpinat de fosta glorie Marc Overmars, care a făcut pe ghidul. Au urmat apoi imagini din momentul efectării vizitei medicale, acolo unde Marin a fost conectat la o mulțime de aparate.

Apoi, imaginile îl prezintă pe Marin pe coridoarele stadionului, pe lângă muzeul clubului, însoțit de Overmars, care i-a arătat la un moment dat o imaginile de pe un perete în care se afla chiar el.

În birou a fost întâmpinat și îmbrățișat de fostul mare portar Edwin Van der Sar, iar apoi a apărut și antrenorul echipei, Erik Ten Haag, cu care Marin a bătut palma.

A urmat momentul în care Răzvan și-a pus semnătura pe contract și a făcut poza oficială alături de directorul executiv, Edwin Van der Sar, și de directorul sportiv, Marc Overmars, și a prezentat tricoul de joc. Apoi, Răzvan s-a dus la ședința foto oficialăcând a fost și machiat pentru a ieși cât mai bine în poze.

Marin a ajuns apoi în vestiar, acolo unde îl aștepta tricoul său, cu care Marin și-a făcut selfie-uri sub blițurile fotografului oficial al clubului. Interesant este că, pe toată durata acestei prezentări, au rulat niște grafice animate, cu parametrii lui Răzvan Marin, subliniind astfel cifrele de excepție avute la Standard Liege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri