Caută
Close this search box.

Rise Project publică o nouă înregistrare care aruncă în aer conspiraţia din jurul linşării mediatice a Codruţei Kovesi

kovesi

Rise Project publică o înregistrare audio a unei discuţii între deputatul PSD Vlad Cosma şi procurorul Mircea Negulescu, în sediul DNA Ploieşti, pe 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiţă a fugit din ţară.

Cosma îi vorbeşte lui Negulescu despre înregistrările pe care le-a făcut Ghiţă şi care vor fi difuzate pe rând, cu dezvăluirile despre SRI, DNA, Kovesi.

„Îi mierleşte pe toţi”, îi spune Cosma lui Negulescu. De asemenea, deputatul PSD menţionează că Ghiţă are poze cu Kovesi şi trei ore de înregistrări cu Negulescu.

Acesta îl întreabă pe Cosma de ce nu vine Ghiţă să depună un denunţ, iar deputatul PSD răspunde că Sebastian Ghiţă vrea scandal, speră „că o dărâmă pe madam” şi că „cine are putere să zică” va spune să-l lase în pace.

„Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghiță, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”, scrie Rise Project pe pagina de Facebook, unde publică şi înregistrarea.

 

Un răspuns

  1. Ministerul Public s-a PRIVATIZAT de 29 de ani ?
    Ati uitat ca TRAIM in REPUBLICA PROCURORILOR ?
    Pe ce lume traiti dumneavoastra ?
    Apropo ,daca tot veni vorba de aceasta GRUPARE a PROCURORILOR ii intreb si va intreb :
    Oare ei stiu care sant ATRIBUTIUNILE si pentru ce beneficiaza de la POPORUL Roman de DREPTURII NESIMTITE , de PRIVILEGI NECONSTITUTIONALE conform art. 16 alin2 din Constitutie ?
    Ce PROCUROR din Romania , a APARAT INTERESLE NATIONALE dupa 89 ??? Cei care sau impus au fost : EXECUTATI, ELIMINATI , SCOSI din SISTEM in stil mafiot ,etc
    – Aveti macar un singur exemplu ?
    – REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ AL PARCHETELOR
    – Anexa la Ordinul 2632/C al Ministerului Justiţie din 30/07/2014
    – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 623 bis din 26/08/2014
    TITLUL I – Dispoziţii generale , ART. 1
    Rolul Ministerului Public
    – (1) Ministerul Public este parte componentă a autorităţii judecătoreşti, iar atribuţiile sale sunt prevăzute în Constituţia României, republicată, în Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în alte acte normative.
    – (2) În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri