Caută
Close this search box.

Samsung amână lansarea smartphone-ului pliabil Galaxy Fold

Samsung a declarat luni că amână lansarea smartphone-ului său pliabil după o serie de probleme cu telefoanele trimise recenzorilor, relatează AFP.

Unii recenzori care au examinat Galaxy Fold au raportat probleme cu ruperea ecranelor. Samsung a declarat că a decis să renunțe la lansarea planificată a Galaxy Fold în această săptămână după câteva recenzii care „ne-au arătat cum trebuie îmbunătățit dispozitivul”. Gigantul de produse electronice de consum din Coreea de Sud intenționează să anunțe o nouă dată de lansare pentru Galaxy Fold în următoarele săptămâni.

Analiza inițială a problemelor raportate cu ecranele Galaxy Fold a arătat ca acestea ar putea fi „asociate cu impact asupra suprafețelor expuse la partea superioară și inferioară a balamalei”, a spus Samsung. A existat, de asemenea, o situație în care „substanțe” nespecificate au fost găsite în interiorul unui smartphone Galaxy Fold, cu un display problematic, potrivit companiei. „Vom lua măsuri pentru a consolida protecția display-ului”, a spus Samsung. „Vom îmbunătăți și instrucțiunile privind îngrijirea și utilizarea display-ului, inclusiv stratul protector”. O serie de reporteri americani au primit telefoanele Galaxy Fold, la prețul de 1.980 USD înaintea lansării oficiale a modelului și au raportat probleme în câteva zile de la utilizarea dispozitivelor.

Samsung a petrecut aproape opt ani pentru dezvoltarea Galaxy Fold, care face parte din strategia liderului de smartphone-uri de a propulsa dezvoltarea cu gadget-uri inovatoare. Compania a oferit în mod esențial recenzorilor un „produs beta” fără informații suficiente, cum ar fi de a nu îndepărta o acoperire protectoare menită să fie permanentă, potrivit analistului tehnic independent Rob Enderle. „Totul a fost evitat pentru o companie de dimensiunea Samsung”, a spus Enderle. Eșecul unui „produs halo”, menit să prezinte inovația și calitatea, ar putea să afecteze marca și să trimită cumpărătorii către rivali. „Dacă un produs halo nu reușește, oamenii nu au încredere că construiți lucruri de calitate”, a spus Enderle. „Poate face pagube incredibile. Și Huawei se mișcă ca o rachetă, așa că aceasta ar putea fi bună pentru Huawei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri