Sânge și violențe s-au înregistrat duminică la Clejani, județul Giurgiu, evenimente în urma cărora un număr de șapte persoane au fost rănite. Echipajele de urgență au intervenit la fața locului.

Una dintre victimele scandalului din Clejani, judeţul Giurgiu, a fost dusă la un spital din Bucureşti, din cauza rănilor suferite. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru violenţe şi mai multe persoane sunt duse, duminică seara, la audieri, la sediul Poliţiei Giurgiu, scrie Mediafax.

Poliţia Giurgiu a transmis că în scandalul izbucnit între două familii rivale au fost implicate mai multe persoane.

„Membrii a două familii din localitatea Clejani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente. În conflict au fost implicaţi membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti iar patru au refuzat internarea”, au transmis poliţiştii din Giurgiu.

Mai multe persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri, iar ancheta se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecatoria Bolintin Vale.

Potrivit ISU Giurgiu, în urma agresiunii din Clejani, şapte persoane au fost rănite.

88 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =