Caută
Close this search box.

Scandal sexual cu un episcop şi o femeie cu 30 de ani mai tânără

scandal sexual

Episcopul reformat al Oradiei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanşat de o femeie din Oradea, care susţine că i-a fost amantă câteva săptămâni şi chiar că ar fi lăsat-o însărcinată.

Dovada legăturii dintre episcop şi orădeanca Denisa Krisztina Chilba ar fi sutele de mesaje pe care cei doi le-ar fi schimbat şi în care episcopul îi declară iubire, îi cere întâlniri sau chiar poze deochiate.

Înaltul prelat neagă însă aceste acuzaţii. Povestea de iubire, care ar fi avut loc în primele două luni ale acestui an, a fost dezvăluită chiar de presupusa amantă în vârstă de 36 de ani.

Aceasta susţine că l-a cunoscut pe episcopul reformat pe reţeaua de socializare, la sfârşitul anului trecut şi, după câteva săptămâni în care au discutat în mediul online, au devenit atât de apropiaţi încât bărbatul i-a făcut mai multe vizite acasă, iar la un moment dat a invitat-o şi la biserica reformată din cartierul orădean Ioşia, unde a ţinut o slujbă.

Între vizite însă cei doi au purtat îndelungi discuţii pe aplicaţia Whatsapp, dar şi prin aplicaţia de mesaje private a reţelei Facebook, susţine femeia, preotul trimiţându-i mesajele de pe contul care este activ şi în prezent şi unde publică articole serioase şi predici sau lasă mesaje enoriaşilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri