Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae: Sunt mai legat de Iliescu şi Năstase decât de Dragnea

şerban nicolae

Şerban Nicolae a declarat la Digi24 că se simte „categoric mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea”.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care, explicând sintagma „şoferul lui Voicu”, Şerban Nicolae a făcut referiri la începutul său politic şi la liderii politici din anii 90.

„Am început politica în 1990, mai degrabă sunt legat de Ion Iliescu, de Adrian Năstase, de o serie de lideri politici…”, a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă se simte mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea, Şerban Nicolae a declarat: „categoric”.

„Eram senator într-un grup parlamentar, eram vice-liderul grupului senatorial PSD, din care făceau parte Ion Iliescu, Adrian Păunescu, Nicolae Văcăroiu, Petre Daea, Octav Cozmâncă, Rodica Stănoiu, Cristian Diaconescu, George Maior. .Sunt nume foarte grele.

E greu să mă reduci doar la … , dar dacă cineva se simte bine sau îşi satisface frustrările cu „şoferul lui Voicu” să fie sănătoşi, nu au decât să păstreze această etichetă”, a mai spus Şerban Nicolae la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri