Caută
Close this search box.

Sfidare pe faţă. Eugen Nicolicea va conduce delegaţia PSD la discuţiile cu Klaus Iohannis

eugen nicolicea

Partidul Social Democrat va fi reprezentat la Cotroceni, la consultările cu şeful statului, pe tema referendumului, de Eugen Nicolicea şi alte două persoane, care vor fi anunţate azi dimineaţă, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am anunţat că o să fie prezent PSD acolo, o să meargă trei persoane, domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni, la ora 9,00 dimineaţă, o să primească faxul domnul Iohannis.

Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Bineînţeles, ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, totuşi, să fie compatibili. Mâine la 9,00 o să se afle, la 11,00 o să se întâlnească, dacă nu-i primeşte, e problema dumnealui, noi trimitem acolo nişte oameni ca să discute, să-i spună şi nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se va prezenta la referendumul din 26 mai, liderul PSD a răspuns: „Cred că da, nu ştiu, o să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri, dacă o să iau sau nu buletinul o să văd, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci”.

Un răspuns

  1. o delegatie de analfabeti la cotroceni va negocia intrebarile referendumului unei natiuni propus de presedinte. rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri