Partidul Social Democrat va fi reprezentat la Cotroceni, la consultările cu şeful statului, pe tema referendumului, de Eugen Nicolicea şi alte două persoane, care vor fi anunţate azi dimineaţă, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am anunţat că o să fie prezent PSD acolo, o să meargă trei persoane, domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni, la ora 9,00 dimineaţă, o să primească faxul domnul Iohannis.

Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Bineînţeles, ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, totuşi, să fie compatibili. Mâine la 9,00 o să se afle, la 11,00 o să se întâlnească, dacă nu-i primeşte, e problema dumnealui, noi trimitem acolo nişte oameni ca să discute, să-i spună şi nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se va prezenta la referendumul din 26 mai, liderul PSD a răspuns: „Cred că da, nu ştiu, o să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri, dacă o să iau sau nu buletinul o să văd, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci”.

37 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. o delegatie de analfabeti la cotroceni va negocia intrebarile referendumului unei natiuni propus de presedinte. rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =