Caută
Close this search box.

Surpriză. Unde și cum revine ”Il Luce” !

Celebra gruare din Istanbul, Beșiktaș, recunoaște negocierile cu Mircea Lucescu (care are 73 de ani, dar pare mai în formă ca oricând!) iar antrenorul român pare a fi la un pas de preluarea grupării din Turcia. Clubul din Istanbul este într-un amplu proces de căutare a unui tehnician după ce Senol Guneș a plecat de la echipă ca să conducă naționala în campania de calificare la EURO. Guneș i-a luat locul chiar lui Mircea Lucescu, românul fiind cel care a antrenat reprezentativa Semilunei în ultimul an și jumătate.

Deși nu a avut cele mai bune rezultate ca selecționer al Turciei, cota românului este în continuare una uriașă în Țara Semilunei. Oficialii lui Beșiktaș l-au contactat pe Mircea Lucescu pentru a vedea condiţiile în care cele două părţi pot ajunge la un numitor comun. Fikret Omran, directorul tehnic al clubului este cel care a confirmat informaţia.

De altfel, antrenorul român a fost prezent la derby-ul Turciei dintre Beșiktaș și Istanbul Bașakșehir, partidă desfăşurată în runda cu numărul 28. Lucescu a mers pe Vodafone Stadyumu Arena şi a fost aplaudat minute lungi de fanii vulturilor. Suporterii nu au uitat cum alături de român, echipa a reuşit să câştige titlul din prima. Antrenorul de 73 de ani a mai fost la cârma echipei din Istabul în perioada 2002-2004 când a luat un campionat. (foto Fanatik)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri