Caută
Close this search box.

Toader e gata! Dragnea nu mai vrea să audă de OUG-urile pe Justiţie şi nici de Tudorel

Președintele Camerei Deputaților și al partidului de guvernământ, Liviu Dragnea, și-a exprimat din nou nemulțumirile, de data aceasta în cel mai dur mod, față de ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe care îl acuză că tergiversează adoptarea ordonanțelor pe Justiție. Și nu numai atât.

Aflat la Călărași, Dragnea a făcut o serie de declarații despre referendumul pe probleme de Justiție propus de președintele Klaus Iohannis, dar și despre refuzul Guvernului de a adopta ordonanțe de urgență pentru modificarea Codurilor penale.

„Mi se par chiar teme foarte bune. Eu nu îmi permit să recomand nimănui nimic”, a spus Dragnea despre temele referendumului, precizând ironic că, dacă va ajunge, va vota și la referendum.

„Are legătură cu alegerile, echipa noastră va susține în Europa o legislație mai bună pentru România. Dacă ajung la referendumul ăsta, da. S-ar putea să fie o mare harababură în secțiile de vot. Sper să se pună de acord ca procesul electoral să nu fie perturbat.”, a spus liderul PSD la Călărași, citat de evz.ro.

Dragnea l-a somat pe ministrul Justiției, să înceteze cu amânarea ordonanțelor de urgență pe care le-a promis de câteva luni.

„Cer Guvernului să înceteze cu această discuție nesfârșită (despre ordonanțele de urgență – n. red.). Parlamentul începuse procedura de modificare a Codurilor, a fost o greșeală a PSD care a crezut că vor fi adoptate Codurile prin OUG, când colo au mers la Bruxelles cu câteva articole.”, a declarat Liviu Dragnea.
Întrebat ce se va întâmpla cu Tudorel Toader, liderul PSD a răspuns: „Trebuie să decidă Viorica Dăncilă dacă vrea să-l mențină sau nu.” De asemenea, acesta a fost întrebat ce se va întâmpla dacă Dăncilă îl va menține în funcție pe Toader, iar Liviu Dragnea a replicat: „Răspunsul este simplu și sec: nu mă interesează! Domnul Toader credeți că e tatăl nostru? PSD nu poate rămâne captiv nici lui Toader, nici altcuiva.”, a mai spus el. (foto Digi24)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri