Caută
Close this search box.

Tudorel Toader ameninţă că spune tot. Ce mesaj i-a trimis lui Ciutacu în timpul emisiunii VIDEO

Tudorel Toader

După ce a fost revocat de Guvernul Dăncilă, Tudorel Toader nu şi-a dat încă demisia. Mai mult, avertizează că va dezvălui adevăratele motive ale demiterii din funcţia de ministru al Justiţiei.

Miercuri seara, Toader i-a trimis lui Victor Ciutacu, în timpul emisiunii de la România TV, un sms în care preciza că va redacta o scrisoare publică în care va arăta adevăratele motive ale revocării, potrivit stiripesurse.ro.

”Voi veni cu o scrisoare publică și voi arăta adevăratele motive ale revocării! Directiva cu prezumția am trimis-o la Parlament, drept proiect de lege, aprobat de Guvern, în noiembrie 2017 !”, este mesajul trimis de Toader și citit de Ciutacu.

https://www.youtube.com/watch?v=PDOUxu-MjSA

Un răspuns

  1. Astia sunt tampiti analfabeti. PROCURORUL NUMIT DE MINISTRU SI CU CONSTITUTIA CE FACETI ? CE ZICE ART 134 ? O LEGE ORDINARA MODIFICA ARTICOLUL CONSTITUTIONAL CE NU POATE FI MODIFICAT DECAT PRIN REFERENDUM DE INTERES NATIONAL… CSM+ ICCJ+ CCR+ LEGISLATIVUL DE CE NU ANULEAZA LEGILE CARE MODIFICA ARTICOLELE CONSTITUTIONALE ,UZURPARILE LEGISLATIVE OG+ OUG SECRETE SI NESECRETE EMISE PANA ACUM CARE INCALCA ART 115 ALIN (1) PRECUM SI URMARILE ACESTORA ? OG+ OUG PE BAZA DE ANGAJAMENT SI NU PE BAZA DE LEGE ? CU ART 85 ALIN (2),(3) CE FAETI CU GUVERNUL NECONSTITUTIONAL ? GUVERN NUMIT PE BAZA LEGII ORDINARE PENTRU SATISFACEREA NECESITATILOR SI INTERESELOR PARTIDELOR LOBBYSTE STRAINE TARII NOASTRE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri