Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului, iar Viorica Dăncilă este pusă cu spatele la zid. Pe de altă parte, ALDE ar mai putea primi un minister. Conform ultimelor informații, PSD va decide azi, în CEx restructurarea Cabinetului Dăncilă, pentru ca premierul să nu aibă nicio marjă de manevră.

Dragnea se ascunde în spatele partidului pentru a o umili pe Dăncilă şi l-ar fi câştigat și pe Tăriceanu cu un nou minister. În acest fel, Toader, Plumb, Intotero și, cel mai probabil Bădălău, vor fi remaniați prin vot în Parlament. Dăncilă nu va putea să se opună partidului, iar Iohannis va fi nevoit doar să ia act de numirea noilor miniștri.

Însă nu aceasta este miza lui Dragnea, s-o umilească pe Dăncilă, ci să o pună la zid, ca să semneze OUG. Pentru că Dăncilă se justifică acum în fața partidului că, neavând un prioect de la Toader, nu are ce să semneze. Iar Dragnea îi arată el astfel.

Dăncilă ca avea proiectul pe masă a doua zi după ce va fi învestit noul ministru al Justiției. Sursele noastre din PSD spun că aceasta este miza: ca Dăncilă să cedeze și să semneze OUG care îl salvează pe Dragnea. Dacă n-o va face, va deveni o paria în PSD și va fi schimbată.

43 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =