Caută
Close this search box.

Tudorel Toader, încă ministru al Justiției, revine cu o altă ”simplă precizare”: Nu mă războiesc cu nimeni

Tudorel Toader

Tudorel Toader, încă ministru al Justiției, revine cu o altă ”simplă precizare”. Într-o postare pe Facebook, acesta insistă că nu se războiește cu nimeni, doar că ”nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă”.

Precizarea vine după ce, marți dimineață, Toader a ținut să-i dea o replică lui Răzvan Cuc, după ce acesta susținuse că Ministerul Justiţiei a blocat ordonanţa pe achiziţii.

”Ministerul Justiţiei ne-a introdus suplimentar încă şase avizatori, printre care ne-a solicitat să luăm un aviz inclusiv de la CSAT, ceea ce este, dacă mă întrebaţi pe mine, o aberaţie”, a declarat Răzvan Cuc. În replică, Tudorel Toader afirmă că Ministerul pe care încă îl conduce nu a solicitat avizul CSAT, ci avize de la Ministerul de Externe și Ministrul pentru Afaceri Europene, așa cum cere legea.

Duminică seară, Tudorel Toader a scris că proiectele de acte normative de la alte ministere erau aduse la avizare la ministerul Justiției cu câteva ore înaintea şedinţelor de guvern, pentru ca apoi să se invoce întârzieri la instituția pe care o conduce.

”O simplă întrebare! Recunoaște cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea ședintei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ? nPS: Adevărat este și faptul că uneori se „întâmpla” exact invers- mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, a scris Toader, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri