Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, susţine că proiectele de acte normative erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea şedinţelor de guvern pentru a se invoca întârzieri de la Ministerul Justiţiei şi uneori întârzierea era invocată chiar înainte de a fi trimise documentele la avizare.

„O simplă întrebare! Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ? PS: Adevărat este şi faptul că uneori se ‘intampla’ exact invers – mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, a scris Tudorel Toader, pe contul său de Facebook.

Anterior, într-o postare de sâmbătă seară, Toader a precizat că Ministerul Justiţie nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative şi a punctat faptul că nu va mai rămâne „în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări” apărute.

El a ţinut să le mulţumească colegilor săi din minister care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ să nu fie mai mult de trei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =