Caută
Close this search box.

Tudorel Toader și Marieta Safta, deplasări uluitoare în jurul lumii, pe bani publici, desigur

Surprinzător sau nu, Tudorel Toader a efectuat zeci de deplasări în jurul lumii în interes de serviciu pe vremea când era ministru al Justiției. Cât au costat deplasările acestuia în interes de serviciu, dar și de cine a fost însoțit puteți afla ceva mai jos.

„În 23 februarie 2017, cand a devenit ministru, pana in aprilie 2018, ministrul Tudorel Toader a fost in 29 deplasari externe care au costat 174.497,26 lei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Justitiei la cererea Ziare.com, in baza Legii 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public. Datele au fost transmise in ultima zi a mandatului lui Tudorel Toader la sefia Ministerului Justitiei.

In cazul a 19 dintre deplasari, Tudorel Toader a fost insotit de fostul secretar de stat, Marieta Safta, care pare să fie, de departe, preferata sa.

Trebuie spus ca Marieta Safta a demisionat din MJ in luna octombrie 2018 si s-a intors la CCR, unde are functia de prim magistrat asistent sef. Costul total al deplasărilor a fost de  300.617,63 lei

Potrivit datelor oferite de MJ, cheltuielile suportate de minister persoanelor care faceau parte din delegatia lui Tudorel Toader -inclusiv cele 19 deplasari facute impreuna cu Marieta Safta- au costat 126.120,37 lei”, conform Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri