Caută
Close this search box.

Un bărbat din Suceava, unde Dragnea face baie de mulţime, i-a dat o lecţie: Eu nu dau mâna cu hoţii

dragnea

Liviu Dragnea a avut un schimb de replici joi, cu un participant la mitingul de la Suceava, unde are loc conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene a PSD.

La sosire, Dragnea a făcut o baie de mulţime, iar la un moment dat unul dintre bărbaţii cu care a vrut să dea mâna i-a spus: „Eu nu dau mâna cu hoţii”.

Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute.

În timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească despre realizările guvernării PSD, potrivit Digi24.

„I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism? Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a afirmat Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România.”

„La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri