Caută
Close this search box.

Un poliţist local reclamă că a fost BĂTUT de primar

Un poliţist local din comuna Podenii Noi, judeţul Prahova, a reclamat că a fost bătut, luni, de primarul localităţii, Mihai Alionte, care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în sediul Primăriei. Edilul neagă acuzaţiile şi spune că poliţistul este „certat cu munca”,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul poliţistului local Laurenţiu Dobrogeanu, Mihaela Rădulescu, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este internat ala UPU Ploieşti şi că îşi va scoate certificat medico-legal şi va depune plângere pentru ultraj.

„Clientul meu a început serviciul vineri, după o perioadă de concediu medical, iar în momentul când s-a prezentat la Primărie nu a găsit condica de prezenţă, aceasta fiind pitită. La finalul programului nu i s-a pus condica la dispoziţie, iar primarul i-a spus că este absent nemotivat şi trebuie să îşi facă protecţia muncii. Domul Dobrogeanu a sunat la 112 şi a depus o plângere pentru abuz în serviciu împotriva primarului. Luni dimineaţă, domnul Dobrogeanu s-a prezentat iar la Primărie, iar primarul l-a lovit cu pumnii în cap şi cu picioarele şi l-a scos afară, împingându-l din instituţie. Clientul meu s-a prezentat la UPU Ploieşti, unde i s-au făcut investigaţii medicale, prezentând dureri de cap. Vom scoate certificat medico – legal şi depunem plângere pentru ultraj”, a spus Rădulescu.

Primarul Mihai Alionte a declarat, la rândul său, că nu l-a bătut pe poliţistul local şi că nici măcar nu l-a atins.

„Mai erau trei persoane în Primărie, pot depune mărturie, i-am spus doar să plece cu camera video cu care vroia să filmeze. Poliţistul local Dobrogeanu este cam certat cu munca, a stat 90 de zile în concediu medical, trebuia să facă protecţia muncii la revenirea la serviciu, aşa spune legea. Dacă păţea ceva în timpul programului şi nu avea semnată protecţia muncii, ce păţea conducătorul instituţiei? Condica o are administratorul, asta îl deranjează pe domnul Dobrogeanu, pentru că se înregistrează prezenţa. Dacă are activităţi în fişa postului, nu trebuie îndeplinite?”, a spus Alionte.

Potrivit acestuia, poliţistul local Laurenţiu Dobrogeanu, care face naveta din Băicoi, este angajat de doi ani în Primăria Podenii Noi, postul fiind câştigat prin concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri