Caută
Close this search box.

USR PLUS spune că Poşta Română a acceptat să-i distribuie pliantele după ce a aflat că va fi dată în judecată

usr plus

Alianţa 2020 USR PLUS spune că „reacția publică a Poștei Române arată o lipsă totală de profesionalism, în condițiile în care șefii instituției au încercat să paseze toată responsabilitatea pe umerii unui singur funcționar”.

Alianța condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș a anunțat că va da în judecată două filiale ale Poștei Române, din Giurgiu și Tulcea, care au refuzat să distribuie pliantele electorale ale USR PLUS, în condițiile în care instituția a distribuit ziarele de campanie ale PSD, se arată într-un comunicat al alianței.

Comunicatul integral al Alianței 2020 USR PLUS:

Alianța 2020 USR PLUS cere Poștei Române să nu dezinformeze cetățenii și să își asume responsabilitatea pentru modul discreționar de a acționa în campania electorală, în favoarea PSD.

Alianța 2020 reiterează că Poșta Română a refuzat, în mod abuziv, să trimită pliantele USR PLUS în județul Giurgiu și Tulcea pe motiv că acestea conțin un îndemn la vot. Cele două filiale ale instituției publice au revenit asupra deciziei abia după ce au primit somații cu trimiterea în judecată.

Reacția publică a Poștei Române de astăzi arată o lipsă totală de profesionalism, după ce șefii instituției au încercat să paseze toată responsabilitatea pe umerii unui singur funcționar.

“Poșta Română ne-a contactat ca să distribuie pliantele abia după ce am spus că-i dăm în judecată. Între timp, noi am decis să ne organizăm singuri și să ducem pliantele din casă în casă în județul Giurgiu. Faptul că acum trimit informații mincinoase la presă nu fac decât să ne adâncească sentimentul că funcționează incorect și evită să-și asume greșelile pe care le fac din subordonare politică.”, transmite deputatul Cătălin Drulă, coordonatorul campaniei USR.

După refuzul Poștei Române, membrii Alianței 2020 USR PLUS au fost în acest sfârșit de săptămână în județul Giurgiu pentru a împărți pliante. În total au fost distribuite peste 65.000 de flyere în 150 de comune.

“Întotdeauna vom găsi soluții să ne transmitem mesajul în ciuda opoziției PSD care folosește instituții ale statului în interes de partid. Azi vedem că Poșta Română le face jocul. Continuăm să ducem mesajul nostru în toată țara în ciuda piedicilor care ni se pun.” conchide Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri