Caută
Close this search box.

Vasile Cîtea, deputat PSD, a înjurat grosier un protestatar anti-PSD

Vasile Cîtea

Deputatul PSD Vasile Cîtea l-a înjurat pe unul dintre protestatarii care îl huiduiau, după fuga lui Liviu Dragnea de la Teatrul Luceafărul.

La un moment dat, Cîtea a fost la un pas să îl lovească pe un alt protestatar. Iată mai jos înregistrarea incidentului.

La minutul 00.24, Citea îl înjură precum interlopii pe un protestatar, iar la minutul 01.50 este momentul în care Cîtea, fost boxer, este la un pas să-l lovească pe un alt protestatar.

Deputaţii PSD Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhodaru au plecat pe jos, de la întâlnirea cu Dragnea, care a avut loc în Teatrul Luceafărul. Ei au fost huiduiţi de zeci de protestatari.

Ciuhodaru, mai repede de picior, a dispărut cu repeziciune de lângă protestatari, însă Citea a rămas să îi înfrunte. „Du-te-n morţii mă-tii!”, i-a spus Cîtea unui protestatar.„Jegoşilor”, au strigat protestatarii. „V-aţi tuns toţi aşa, ca puşcăriaşii”, i s-a reproşat lui Cîtea.

„De ce plecaţi ca nişte şobolani?”, l-au întrebat protestatarii pe deputatul PSD. „Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ţi-am luat eu ţie?”, a replicat Cîtea.

„Băi, slugă proastă”, a venit răspunsul unui alt protestatar. „Ce aţi făcut pentru Moldova? La puşcărie!”, au spus alţi manifestanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri