Caută
Close this search box.

VIDEO. Internațional român lovit cu crampoanele în plină figură!

Internaționalul român Cristi Săpunaru a trăit o experiență cu totul neobișnuită și extrem de dură. El a fost lovit de un adversar cu crampoanele direct în față, la meciul disputat de Kayserispor pe terenul lui Galatasaray. Echipa fundașului român a pierdut partida jucată la Istanbul, pe “Turk Telekom Arena”, scor 1-3, iar acesta a fost aproape de o accidentare foarte serioasă.

Akbaba, atacantul formației Galatasaray, a încercat să degajeze mingea de lângă fundașul român, dar l-a lovit pe acesta cu crampoanele direct în față.

Internaționalul român care se află sub contract cu Kayserispor a avut noroc și s-a ales cu o sperietură, după ce a tras capul din direcția piciorului lui Emre Akbaba. Deși este cunoscut pentru reacțiile dure pe care le are în timpul meciurilor, Cristi Săpunaru nu și-a vărsat nervii pe atacantul lui Galatasaray.

https://youtu.be/2LxEq4bisug

Nici arbitrul partidei dintre Galatasaray și Kayserispor nu a fost dur cu atacantul Emre Akbaba. Deși o astfel de intrare se penalizează cu cartonașul roșu, centralul meciului de pe Turk Telekom Arena i-a arătat atacantului doar galben.

Kayserispor a decis scorul în partida cu Galatasaray prin Artion Kraveț, în minutul 15, dar formația din Istanbul a revenit rapid. Mbaye Diagne a înscris în minutul 16, iar cu puțin timp înainte de pauză a majorat avantajul din penalty. Yuto Nagatomo a închis tabela în minutul 45+4. Mai mult, Tiago Lopes, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, a fost eliminat în minutul 38. (Video Youtube, foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri