Caută
Close this search box.

VIDEO. Sorana Cîrstea, cădere nervoasă, a bruscat arbitrul la Istanbul! ”Ești nebun? Ești orb?”

Sorana Cîrstea a avut un adevărat derapaj la Istanbul acolo unde a cedat nervos în timpul partidei cu Barbora Strycova pierdută în cele din urmă. La scorul de 2-6, 6-1, 1-1, românca servea pentru a-și consolida break-ul obținut în game-ul precedent. A făcut o dublă greșeală la 40-40, apoi a dat un as. Nu a fost de acord și arbitrul. Românca și-a ieșit din minți și l-a luat la ceartă pe acesta. Coborât din scaun, oficialul a mers să verifice urma unei mingi, dar decizia luată nu a fost pe placul Soranei. Cîrstea a continuat să vocifereze și să-i ceară explicații arbitrului pe un ton ridicat.

„Ești nebun? Ești orb? Nu vezi unde s-a dus mingea aia? Chiar nu vezi? Du-te acolo și verifică. Mergi și vezi unde a căzut mingea aia. Ce faci aici?”, i-a strigat Sorana Cîrstea arbitrului, însă românca nu s-a oprit aici. Nervii au fost prea mari și românca l-a luat de tricou pe arbitru. Mai mult de atât, aceasta l-a împins către zona unde a căzut mingea.

Imagini GSP, Captură TV Digi Sport

Cu greu s-a calmat Sorana, care a primit și un avertisment din partea centralului. Și-a reluat locul, dar a urmat o perioadă destul de grea pentru ea. Strycova a simțit momentul de furie al româncei și a forțat reușind să-i ia breakul și să facă și alte puncte importante. Cîrstea a echilibrat târziu situația pe tabela de marcaj, dar a continuat la minute bune distanță să vorbească pe teren. Din păcate, Sorana a pierdut (greu) cu 2-6, 6-1, 3-6.

Sorana nu a fost descalificată pentru gestul său, dar riscă o amendă usturătoare din partea WTA. Sancțiunea va fi anunțată zilele viitoare.

Retrasă din națională la finalul anului trecut, Sorana Cîrstea n-a făcut parte din naționala de Fed Cup pentru duelul cu Franța de săptămâna trecută, pierdut cu 2-3. (foto Fanatik)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri