Caută
Close this search box.

LIVE VIDEO Miting PSD de amploare la Galați. Liviu Dragnea: Asupra protestarilor au fost găsite bâte și pietre

Update: Liviu Dragnea spune că asupra protestatarilor din Galaţi au fost găsite „pietre şi bâte”, afirmând că oriunde merge PSD în ţară este „un grup de bătăuşi” care umblă după reprezentanţii partidului. „Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte”, afirmă Dragnea.

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alţii înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea şi să câştigăm alegerile care vin”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD are obligaţia de a nu lăsa ţara „pe mâna unor vânzători”.

„Nu se mai feresc, spun direct că vor să taie pensiile şi salariile. Pentru că ei vor ca România să fie în continuare o naţiune plină de divizare, ură şi frustrări”, a susţinut liderul social-democrat la Galaţi.

Liviu Dragnea spune că liderii europeni sunt supăraţi pentru că, după majorarea salariilor în România, oamenii încep să „nu mai accepte salarii de mizerie” din străinătate şi să vină acasă. „Sunt supăraţi că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, afirmă Dragnea.

La mitingul PSD de la Galaţi au fost prezenţi Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, europarlamentarul Dan Nica, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Carmen Avram, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, ministrul Radu Oprea.

A început mitingul PSD la Galați, unde aproximativ 10 000 de oameni s-au adunat în centrul orașului.

Manifestația este generată de alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai.

Liviu Dragnea nu a ratat un atac la președintele Klaus Iohannis. De asemenea, în discursul său l-a atacat pe premierul olandez.

Vă salut cu multă căldură. Salut acest județ și istoria acestui oraș. Ținem summitul PSD la Galați. Fiindcă suntem europeni și la Galați, și la Brăila și în toată țara. (…)Suntem europeni. nu numai în toate cele șase case furate de Iohannis la Sibiu. 
Iohannis a folosit acest summit, făcut cu bni mulți, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui politice, și-a chemat stăpânii. Se plimba singur și nu îl băga în seamă. 
Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit încă o sancțiune pentru România.
A profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României, a atacat Guvernul, justiția, tot ce e mai bun în această țară”, a fost discursul liderului PSD.

Premierul Olandei ne-a jignit”, a mai declarat Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri