Caută
Close this search box.

Aroganță pe banii statului! Senatorul PSD, Virginel Iordache, a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la București pentru o enteroviroză

Culmea aroganței pe banii statului: Senatorul PSD, Virginel Iordache, a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la București pentru că sferea de o banală enteroviroză.

Așa arată Virginel Iordache, PSD-istul care a fosolosit elicopterul SMURD pentru o afecțiune ușoară
Foto: Senat

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut să fie dus la București cu elicopterul SMURD de la spitalul județean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece „nu a avut încredere” în diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, la București a primit același diagnostic.

Ziarul sucevean scrie, sub titlul „Habar n-aveți ce mișto e să fii senator! Când te strici la burtă, în loc să bei ceai, te plimbi cu elicopterul SMURD”, că Virginel Iordache „nu a ținut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât și ar fi menționat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”.

Ajuns cu elicopterul SMURD la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș“, a primit același diagnostic, „de virus aerogen, prezentând o formă foarte ușoară”.

„În concluzie, senatorul PSD a fost transferat cu un elicopter SMURD, către un spital bucureștean pentru o durere de cap și un episod de diaree”, arată Obiectiv de Suceava, care notează că medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a contactat redacția pentru a preciza că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava și că solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava.

Senatorul Virginel Iordache nu a putut fi contactat de reporterii “Obiectiv” pentru un punct de ve­de­re, deși a fost apelat de mai multe ori.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri