Caută
Close this search box.

Bacău: Un recidivist a atacat o adolescentă în scara blocului, și a încercat să o violeze

Violenta

Tentativă de viol în Bacău. O adolescentă de 14 ani a fost atacată în scara blocului de către un individ. Fata a avut noroc și a reușit să scape.

O zi mai târziu a fost prins și agresorul. Bărbatul este recidivist, a mai fost închis pentru aceeași faptă. Momentul atacului a fost surprins de o cameră de supraveghere din bloc.

Individul a pândit-o în fața blocului și a intrat odată cu ea înăuntru, pe hol. Se face că se uita în telefon, apoi urcă după copila pe scări. Acolo el se năpustește asupra ei, o trântește pe jos și încearcă să o violeze. Fata a reușit să scape, însă bărbatul a prins-o de mână și i-a fracturat-o.

Vecinii povestesc că același individ ar fi încercat să agreseze o femeie cu jumătate de ora mai devreme, în același bloc.

Bărbatul a mai ispășit o pedeapsă pentru tentativă de viol. Acesta acosta femei în scările blocurilor din centrul orașului Bacău. La câteva ore după atac, agresorul a fost prins de polițiști, iar acum este arestat preventiv.

Politiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de viol.

Fata de 14 ani este internată în secția de Chirurgie infantilă și a fost operată pentru traumatismul suferit la mână. Nu este exclus, ca după experiența traumatizantă traită, să aibă nevoie de ajutorul unui psiholog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri