Caută
Close this search box.

Băsescu: Un eşec al unei moţiuni de cenzură consolidează parlamentar PSD

traian băsescu

Traian Băsescu a declarat joi seara că o moţiune de cenzură care nu ar fi adoptată reprezintă o consolidare a PSD. ”Când vezi că-ţi lipsesc 40-50 de voturi, devii ridicol”, a apreciat el. El a mai spus că declanşarea alegerilor anticipate este imposibilă.

”Imaginaţi-vă că, cu euforia victoria pentru Parlamentul European, nu pentru Parlamentul României, ce-i drept, se depune o moţiune de cenzură şi ia opoziţia o bătaie la vreo 40-50 de voturi diferenţă… În acel moment PSD s-a consolidat. Nu e o operaţiune pe care să o faci demonstrativ. Demonstraţia şi favorabilitatea ţine până la număratul biluţelor (voturilor – n.r.). Când văd că-ţi lipsesc 40 de voturi, devii ridicol”, a declarat la Realitatea TV Traian Băsescu.

El a mai spus că nu se aştepta ”să fie foarte mult entuziasm pentru intrarea la guvernare” a partidelor din opoziţie. ”Nici nu mă aşteptam la atâta spectacol mincinos – /să-i dăm jos/, fără să găsească o formulă să se înţeleagă”, a adăugat Băsescu.

Fostul preşedinte a apreciat că declanşarea alegerilor anticipate este imposibilă. ”Cine spune «declanşăm alegeri anticipate» minte cu neruşinare”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri