Caută
Close this search box.

Bătaie ca în filme în fața unui notariat din Reșița. VIDEO. De la ce a pornit scandalul

Scandal uriaș între două clanuri, în fața unui notariat! După ce nu au reușit să-și împartă bunurile pe cale legală, oamenii și-au împărțit pumni, blesteme, bătai cu ranga și cu parul. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Conflictul stradal a avut loc pe străzile orașului Reșița, după ce două familii care nu au ajuns la comun acord cu împărțirea unor acte/bunuri, au decis să își facă dreptate prin bătaie. Astfel că, ziua în amiaza mare o mână de oameni se certau și se băteau mai ceva ca în filme. Se pare că unul dintre bărbați a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit cu o bară metalică.

Potrivit declarațiilor și imaginilor filmate de un trecător, cele două familii s-au manifestat extrem de violent, bătându-se cu pumnii și picioarele, dar și cu ranga sau cu parul.

La fața locului au intervenit oamenii legii care i-au potolit cu greu. Unul dintre bărbați a fost dus la spital în stare gravă, fiind lovit cu o bară metalică în cap, iar un alt membru s-a ales cu dosar penal pentru agresiune şi tulburarea ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri