Caută
Close this search box.

BLOCK 46: Primul thriller din seria Emily Roy și Alexis Castells la editura Tritonic

BLOCK 46 – primul thriller din seria Emily Roy și Alexis Castells, autor Johana Gustawsson (traducere din franceză de Claudia Dionise) este provocarea lansată de editura Tritonic.

Autoarea va vizita România cu ocazia primei ediții a festivalului Misterele Bucureștiului, organizat cu ocazia Sezonului Franța România, de Muzeul Național al Literaturii Române, Institut Francais du Bucarest și Quais du Polar.
Lansările vor avea lor – 6 iunie la Galați cu ocazia târgului de carte Axis Libris, la Alba Iulia pe 7 iunie, cu ocazia târgului de carte organizat de Biblioteca județeană și la București pe 8 iunie chiar la MNLR
Împreună cu Block 46 se va lansa și romanul „la patru mâini” – Femeia din portbagaj, semnat de Jacky Schwartzmann și Lucian Dragoș Bogdan, în prezența autorului român și a editorului francez.
Block 46 este un amestec unic și înfricoșător între atmosfera întunecată a Nordic Noir-ului, sensibilitatea autorului său francez și povestea unui brutal asasin în serie. Cititorii de ficțiune hardboiled se vor simți ca acasă în lumea Johanei Gustawsson. Block 46 nu este pentru cei slabi de inimă și nu trebuie ratat – Crime by the Book

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri