Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „Un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”

bogdan chirieac

Prima zi a Vioricăi Dăncilă ca președinte al PSD l-a entuziasmat pe Bogdan Chirieac, analistul de casă al Ciumei Roșii. La Antena 3, Chirieac chiar a făcut o evaluare de „morsă competentă”.

Bogdan Chirieac la Antena 3: „Viorica Dăncilă face față foarte bine în rolul de lider. E fermă, face pace în partid. Un fel de Angela Mekel dâmbovițeană. Nu mi se pare deloc dispusă să lase puterea”.

Și Marius Pieleanu, sociologul de casă al Ciumei Roșii, a simțit nevoia să ofere (și să-și ofere) o brumă de speranță, tot la Antena 3, unde votul de duminică a avut efectul unei bombe atomice.

„Dacă PSD se va organiza și nu va fi sfâșiat de lupte interne, are șansa ca la alegerile parlamentare din 2020 să obțină un scor chiar mai bun decât cel din 2016„, a spus Pieleanu. Adică un scor de peste 45,5%.

Chirieac, amicul lui Pieleanu, a rămas, totuși, cu un mare of: „îngrozitoarea” decizie a PSD de a renunța la lupta cu justiția. „Este o declarație de capitulare în fața statului subteran. Dar o asemenea abordare nu are nicio șansă în interiorul PSD. Acolo sunt destui oameni care au avut de-a face cu statul subteran”, spune jurnalistul Grigore Cartianu, pe Ziariştii.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri