Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, se distanțează de PSD.  În plin scandal general de ridicarea unor protestatari de către jandarmi, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea la Topoloveni, Tăriceanu susţine dreptul la protest al oricărui român.

Putem acuza politicienii de scandal în politică, dar nu cred că este cazul să vorbim de violenţe. Violenţe au fost în Paris, violenţe au fost în alte ţări unde au murit oameni pe străzi în înfruntări.

România nu este în acesată situaţie, din acest punct de vedere noi putem să le dăm lecţii altor ţări. Cât priveşte manifestările unora, vreau să spun doar că pentru noi, cei din ALDE, contează în primul rând libertatea de exprimare, este esenţa acestui partid.

Unele proteste au avut şi o doză de umor, altele, poate, mai puţin inspirate, dar cred cu tărie că ce trebuie respectat dreptul fiecăruia de a protesta, daca aşa consideră. Nu trebuie însă să pierdem din vedere şi un alt aspect: să nu lăsăm zgomotul de fond să distragă atenţia de la temele importante despre care vorbeam„, afirmă Tăriceanu, într-un interviu pentru Mediafax.

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat sâmbătă că depune plângere penală împotriva şefului dispozitivului de jandarmi din Topoloveni care i-au luat cu duba pe protestatarii anti-PSD, în timpul vizitei lui Liviu Dragnea de vineri.

33 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =